HTML

Nagy Attila - közéleti blog

Mint Zetelaka község független tanácsosa magamat és fejlesztési programomat szeretném ismertetni az érdeklődőknek, illetve véleményemet kifejteni a szerintem fontosnak tartott aktuális eseményekkel kapcsolatban.

Friss topikok

  • emese_: Emberre is mondjuk: sötétség van benne. Az ilyen lehet ostoba is, gonosz is. Nem tudja, mit tesz, ... (2010.03.31. 15:39) Zetelaka mire gyúr?
  • zita223: Ha már meg adatott hogy lehet kommentálni a dolgokat akkor meg teszem:_Sajnálatos modon a mult hon... (2009.07.27. 13:26) Rólam
  • zita223: Minden szép és jó csak az a bizonyos Korpos úr nem hiányzott a kép sorozatból!!!!!! (2009.07.27. 12:59) Deságkapu-maraton
  • zetelaki: most utolag konnyu valaszolni a cimben feltett kerdesre.Volt osszefogas Zetelakan is,igaz,hogy j... (2009.06.13. 18:57) Lesz Zetelakán magyar összefogás?
  • Lori: :) ez tetszik, es nekem egy tanitom szavai jutnak eszembe "Nem baj fiam ha huje vagy, csak ne legy... (2008.09.09. 13:19) A pokol felé vezető út jóindulattal van kikövezve.

Linkblog

Az a bizonyos röplap

2008.06.12. 19:31 nagyatti

A minap reggel kezembe került az a röplap, amely valószínűleg sokunkat foglalkoztat azóta is. Én legalábbis nem tudok leszállni a témáról.

Eddig azt hirdettük fennen, hogy a mi kis falunkba nem érhet el az a sárdobálás, az az iszapbirkózás, amely közelebbről Székelyudvarhelyt, távolabbról pedig úgy általában a román és magyar főleg városi politikai életet jellemzi.
    Hát elért, és történt, ami történt, de mi jöhet még?
A röplap NAGYBETŰKKEL hirdeti a két célszemélyhez fűződő gondolatait, miközben szerzője megfeledkezik, arról, hogy most épp Ő süllyedt le a röplapban megfogalmazott egyik vádponthoz, nevezetesen az aljassághoz. Az éj leple alatt a sötétben csak a sötét szándékú ember dolgozik. Nem az én tisztem tárgyalni a röplap igazságtartalmát. Egyik barátom jut ilyenkor eszembe, neki a szavajárása: „Kinek nem inge, ne vegye magára, de kinek inge, az öltözzön fel.” De nem ez a fontos. A tett súlyosságára, annak fertőzésveszélyére hívnám fel a figyelmet. Ha ezt nem ítéljük el, nem határolódunk el tőle és nem lépünk fel ellene, akkor komoly problémával nézünk szembe. Bárki veheti kivitelezhető példának és ha érdeke, érzelmei úgy vezérlik, netán csak úgy szottyan kedve, bárki(k) ellen bevetheti ezt a fegyvert, súlyos károkat okozva nemcsak a célszemélyeknek, de a közösségnek is, függetlenül a röplap igazságtartalmától.

Mondhatnánk azt, hogy ez még mindig jobb, mint bottal, puskával intézni az ilyen ügyeket. De nem! Nem lehet az az üzenet a jelen és a jövő generációi számára, hogy a választási ellenfél legyőzéséért, az igazságért, vagy bármely más célért ilyen módszerekkel is lehet küzdeni. Mondjunk nemet a rágalmazó röplapokra!


Kommenteket várok.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyattila.blog.hu/api/trackback/id/tr46517093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilyés Balázs 2008.07.03. 14:13:39

Arról az első pillanatban meg voltam győződve,hogy semmi köze Nagy Attilának ahhoz a bizonyos szórólaphoz.!
Amúgy méllységesen elitélem én is ezeket a módszereket(névtelenül szórt szórólapok stb).
Nekem az a véleményem ,hogy kinek mi járt megkapta,a falu kinyilvánitotta akaratát,és ezt tudomásul kell venni,azt kell segiteni aki ott van!!
süti beállítások módosítása