HTML

Nagy Attila - közéleti blog

Mint Zetelaka község független tanácsosa magamat és fejlesztési programomat szeretném ismertetni az érdeklődőknek, illetve véleményemet kifejteni a szerintem fontosnak tartott aktuális eseményekkel kapcsolatban.

Friss topikok

  • emese_: Emberre is mondjuk: sötétség van benne. Az ilyen lehet ostoba is, gonosz is. Nem tudja, mit tesz, ... (2010.03.31. 15:39) Zetelaka mire gyúr?
  • zita223: Ha már meg adatott hogy lehet kommentálni a dolgokat akkor meg teszem:_Sajnálatos modon a mult hon... (2009.07.27. 13:26) Rólam
  • zita223: Minden szép és jó csak az a bizonyos Korpos úr nem hiányzott a kép sorozatból!!!!!! (2009.07.27. 12:59) Deságkapu-maraton
  • zetelaki: most utolag konnyu valaszolni a cimben feltett kerdesre.Volt osszefogas Zetelakan is,igaz,hogy j... (2009.06.13. 18:57) Lesz Zetelakán magyar összefogás?
  • Lori: :) ez tetszik, es nekem egy tanitom szavai jutnak eszembe "Nem baj fiam ha huje vagy, csak ne legy... (2008.09.09. 13:19) A pokol felé vezető út jóindulattal van kikövezve.

Linkblog

Egy másik röplap

2008.06.16. 17:22 nagyatti

Alig száradt meg a tinta az előző bejegyzésemen, máris megjelenik egy másik röplap, most a "másik oldalról", amely Korpos Bélát veszi célba, igaz, hogy enyhébb hangnemben és részletesebben, de az eredmény ugyanaz: nevüket nem vállaló valakik irodalminak nem mondható szövegkörnyezetben szapulják a célszemélyt. Fejlődés ugyan tapasztalható: itt nem csak negatív kampányszöveg található, hanem pozitív is, amely Kozma Lajost veszi védelmébe.
    Egy nagy bajom van a többi kisebb mellett ezzel a röplappal: ellopták a kampányszlogenem és arcátlanul felhasználták ehhez a mocsokhoz. „Mi jöhet még?” kérdeztem az előző bejegyzésemben. Hát kérem szépen pont az, amitől féltem: még egy röplap. Ugyanezt a kérdést megint felteszem: Mi jöhet még? Remélem a választások lejártával immár több ilyen NEM.
    Végezetül leszögezném: az igaz, hogy én Kozma Lajost támogattam a választások első fordulója után, de ezt a röplapot NEM!
   

Ismétlem magam: Mondjunk nemet a rágalmazó röplapokra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyattila.blog.hu/api/trackback/id/tr52524086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása