HTML

Nagy Attila - közéleti blog

Mint Zetelaka község független tanácsosa magamat és fejlesztési programomat szeretném ismertetni az érdeklődőknek, illetve véleményemet kifejteni a szerintem fontosnak tartott aktuális eseményekkel kapcsolatban.

Friss topikok

  • emese_: Emberre is mondjuk: sötétség van benne. Az ilyen lehet ostoba is, gonosz is. Nem tudja, mit tesz, ... (2010.03.31. 15:39) Zetelaka mire gyúr?
  • zita223: Ha már meg adatott hogy lehet kommentálni a dolgokat akkor meg teszem:_Sajnálatos modon a mult hon... (2009.07.27. 13:26) Rólam
  • zita223: Minden szép és jó csak az a bizonyos Korpos úr nem hiányzott a kép sorozatból!!!!!! (2009.07.27. 12:59) Deságkapu-maraton
  • zetelaki: most utolag konnyu valaszolni a cimben feltett kerdesre.Volt osszefogas Zetelakan is,igaz,hogy j... (2009.06.13. 18:57) Lesz Zetelakán magyar összefogás?
  • Lori: :) ez tetszik, es nekem egy tanitom szavai jutnak eszembe "Nem baj fiam ha huje vagy, csak ne legy... (2008.09.09. 13:19) A pokol felé vezető út jóindulattal van kikövezve.

Linkblog

Választások között - helyzetjelentés

2008.06.12. 19:06 nagyatti

    Amint már észrevehettétek, blogom címét megcsonkítottam a független polgármester- és tanácsosjelöltből csak egy polgár maradt. Hogy miért?
    Nos, lejárt a választások első fordulója és van már 15 tanácsosunk, vagy ahogy anyaországi testvéreink oly szépen, izlésesen mondják: önkormányzati képviselőnk. Van 6 RMDSZ tanácsos, névszerint: Kozma Lajos, Ilyés András, Ilyés György, Babos Zsolt, Sándor Csaba, Sándor Olga, 4 Polgári Pártos: Karsai Attila, Ábrahám Gyula, Sólyom Máté, Kandó Dénes, valamint 5 független, ami szép teljesítmény a jelenlegi választási törvény, a két lista és a rengeteg független jelölt tükrében. Álljon itt nevük: Ilyés "Dagi" Bertalan, Sebők Sándor, Sánduly Sándor, Demény Győző és jómagam. (Kérésre számadatokat is publikálhatok.) Tuljadonképpen a tanácsos címet is odabiggyeszthetném a blogcímhez, de így jobban tetszik.
    Nincs viszont még polgármesterünk. A második fordulóba Kozma P. Lajos jutott az RMDSZ színeiben és a független Korpos Béla, aki messze megelőzte ellenjelöltjeit a szavazatok kb. 45%-ával. Én, Nagy Attila, ugyancsak független jelölt a képzeletbeli dobogó 3. fokára léphettem föl, kis hátránnyal Kozma után. Ezúton és szeretném megköszönni választóimnak a bizalmat, amellyel megtiszteltek és a nagy számú szavazat, amelyet kaptam arra sarkall, hogy még komolyabban vegyem közéleti szereplésemet, közéleti tevékenységeimet. Sok sikert magamnak!
    Van egy s más viszont, amit nem hagyhatok szó nélkül. Az egyik ami nem tetszik továbbra sem a plakáttépés, amely lehet civilizáltsági szintünk egyik fokmérője. Talán kinőjük ezt is.Nagyon tetszik a félig letépett óriásplakáton az a "Kit zavart ez a plakát?" banner, amely nemrég került fel. Azt viszont nem várhatja a banner ötletgazdája, hogy majd megjelenik a tablón egy névsor aláírással, hogy "Minket!" Mint ahogyan annak a röplapnak sem kerül meg a gazdája, amelyet az amúgy sem túl tiszta falunkban lelkiismeretesen szétszórtak. Mondjuk arra meg mernék esküdni, hogy ezt a többi szeméthez viszonyítva rettentő gyorsan felkapkodták az arrajárók. Ez viszont olyan horderejű dolog, amelyet muszály egy külön bejegyzésben tárgyalnom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyattila.blog.hu/api/trackback/id/tr47517060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása